Skellefteå

Träningstider
Måndag: 20.00-21.00 Vuxen träning på Eddahallen, Judolokalen
Onsdag: 17.00-18.00 Barnträning på Örjanshallen, Skelleftehamn, 20.00-21.00 Vuxen träning på Eddahallen, Judolokalen
Fredag: 17.00-18.00 Barnträning på Örjanshallen, Skelleftehamn.

Träningslokal
Vi tränar i Örjanshallen, Brottningslokalen på S:T Örjansvägen 1 i Skelleftehamn. Ingång vid huvudentren, passera kassan på höger sida och gå ned i källaren. Följ källargången tills den första gången till höger, efter 20 meter finns en dörr märkt brottningslokal.


Visa större karta

Våran vuxen grupp tränar på Judolokalen i Eddahallen(Norrvallagatan 1), Skellefteå. Ingång vid den lilla entren mot styrke träninglokal och gymnastiksal. Ta trappen ned till höger, följ källargång till höger efter 50 meter finns dörr märkt Judo.

Skellefteå Kommun
Skellefteå kommun är en kommun i landskapet Västerbotten i Västerbottens län. Centralort är Skellefteå. Kommunens invånarantal: 72 035 Till ytan är Skellefteå den största kustkommunen i Sverige. Trots att det är ca 13 mil till Umeå, så möter Skellefteå kommuns gräns Umeås kommun kring Botsmark. Robertsfors kommun hamnar i kläm mellan Umeå och Skellefteå. I kommunen ligger Burträsk, känd för Västerbottensosten. Kommunens största industri är Boliden som sysslar med gruvbrytning (bland annat guld och koppar) och förädling i Rönnskärsverken.

Om du vill veta mer om Skellefteå kommun kan du besöka deras hemsida.

Kort Historik
Bildades år 2003 av före detta medlemmar i Skellefteå Jujutsu Klubb. Vi har tidigare tränat Jujutsu Kai men gått över till Gake Ryu Jujutsu. I Skellefteå finns det möjlighet att träna ett flertal olika budo arter såsom Kendo, Iaido, Jodo, Naginata, Karate, även annan kampkonst finns att träna t.ex. Judo, TaeKwon-Do, Hapkido.

Instruktörer
Nicklas Marcusson
Andreas Westin
Johan Lundmark