Börja träna!

Jujutsuträning

Jujutsuträning

Jujutsu passar alla, gammal som ung, män eller kvinnor. Vi har ett löpande intag av nya medlemmar under hela terminen. Vi hjälper dig att komma in i träningen om du vill börja mitt i en termin.

När du börjar träna jujutsu så behöver du en träningsoverall. Vi rekommenderar att du har långa ärmar och ben på din träningsoverall. Vi tränar barfota (du kan ha strumpor om du vill). Skall du köpa en dräkt kostar den ca 450 kr eller 700 kr beroende på vilken tjocklek du vill ha på dräkten. Vi har dräkter i lager till försäljning!

Du kan prova att träna de första gångerna gratis. Medlemsavgiften kostar sedan mellan 250-500 kr/halvår beroende på ålder. Som medlem är du försäkrad genom vårt riksförbund Svenska Budo och Kampsportsförbundet.

Titta gärna igenom vår webbsida och lär dig lite mer om Jujutsu och Gake Ryu Jujutsu! Mer information om vad Jujutsu är hittar du här. Gå in under dojos för att se mer information om träningstider och var du kan träna!

Har du ytterligare frågor är du välkommen och ringa vår chefsinstruktör Johan Pettersson på 070-496 73 63 eller maila på johan@gakedojo.net

VÄLKOMNA!