Starta en dojo

Vill du starta upp Gake Dojo på din ort?

Är du intresserad av självförsvar och delar Gake Dojos värderingar kan du utbilda dig och starta träning på din ort. Du kan delta på Gake Dojos olika träningsläger och instruktörsutbildningar!

Varför Gake Dojo?

Vi tränar ett enkelt och effektivt självförsvar, Gake Ryu Jujutsu, som är anpassat till svensk lagstiftning. Det finns tydliga kompendier för gult-svart samt en instruktiv Teknik-DVD!

Gake Dojo är en ideell organisation som inte tror på att ta ut höga avgifter! Som förening betalar man ingen avgift till Gake Dojo. Vi tar inte ut några graderingsavgifter. Våra instruktörer har ”riktiga” arbeten och tjänar inte pengar på jujutsun!

Vi har goda internationella kontakter, t ex Soke Andy McGill 10 dan, Soke Gunter Bauer 10 dan, Soke Steve Barnett 10 dan, Hanshi Helmut Weigelt 8 dan och Hanshi Pawel Handzlik 8 dan för att nämna några!

Vi deltager årligen på läger i Tyskland, England, Polen och Danmark. Vi har internationella toppinstruktörer på våra läger flera gånger per år.

Vi är medlemmar i Svenska Taijutsu/Jujutsu Förbundet som startades 2002. Förbundet sköts med samma filosofi som Gake Dojo. Dvs helt ideellt!

Förutom självförsvar bedriver Gake Dojo olika utbildningar i Kobudo, Iaido, Taijutsu, Taihojutsu (militärt närstrid och polisiärt självskydd) mm.

Fortfarande intresserad? Kontakta oss för mer information!